مواد لازم برای 4 نفر:
پودر سوخاری: سه و نیم پیمانه
شکر: چهار و نیم قاشق غذاخوری
کره: یک پیمانه
کره آب شده: چهار و نیم قاشق غذاخوری
پنیر خامهای نرم شده: 226 گرم
شکر قهوهای: دو سوم پیمانه
تخممرغ: 2 عدد
وانیل: دو و نیم قاشق چایخوری
گردوی خرد شده: دو و نیم پیمانه
خامه زده شده
خرده گردوهای اضافی
گردوهای دو نیم شده
طرز تهیه
1- چهار ماده اولیه را خوب با هم مخلوط کرده و درون ظرف مخصوص فر ریخته و به سمت ته ظرف فشار داده و درون یخچال قرار داده تا خنک شود.
2- با استفاده از همزن برقی، پنیر را خوب هم زده تا سبک شده و پف کند.
3- شکر قهوهای را به تدریج به پنیر اضافه کنید.
4- تخممرغها را به صورت هر بار یک عدد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
5- وانیل و یک پیمانه گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید.
6- ظرف حاوی مواد فشرده را از درون یخچال بیرون آورده و مخلوط فوق را با قاشق درون ظرف بریزید.
7- ظرف را درون فر با دمای 325 درجه فارنهایت به مدت یک ساعت حرارت دهید.
8- فر را خاموش کرده و بگذارید چیزکیک در ظرف خود به مدت نیم ساعت در فر خنک شود.
9- ظرف را از فر خارج کرده ابتدا بگذارید در دمای اتاق خنک شود سپس 8 ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.
10- در صورت تمایل چیز کیک را با خامه تزیین کرده و روی آن گردوهای دو نیم شده را بریزید و خردههای گردو را نیز در مرحله آخر روی آن بریزید.
www.cdkitchen.com